Acasă Politic (VIDEO) Lucrările de alimentarea cu apă a comunei Epureni, aproape de final....

(VIDEO) Lucrările de alimentarea cu apă a comunei Epureni, aproape de final. Până la sfârșitul anului, rețeaua de apă va acoperi întreaga comună

0

Până la sfârșitul acestui an, lucrările la rețeaua de alimentare cu apă a comunei Epureni vor fi finalizate, așa încât nu va mai exista niciun sat în care locuitorii să nu își poată racorda gospodăriile la rețea.

Investiția de aducțiune cu apă a fost una dintre pietrele de încercare ale mandatului primăriței Carmen Bîlbîie, peste care a trecut cu brio.

Prima etapă a obiectivului, cea în care rețeaua urma să fie introdusă în satele Bursuci și Epureni, a fost începută în legislatura trecută. În momentul în care, în 2016, am preluat acest proiect de la fosta administrație a comunei, exista un deficit de aproape 800.000 lei (8 miliarde vechi), deficit pe care cu mare greutate am reusit sa-l acoperim. Dupa numeroase demersuri facute, in final am fost ajutati de Consiliul Judetean Vaslui si am putut finaliza si receptiona lucrarea, a declarat Carmen Bîlbîie, primarul comunei Epureni.

În ciuda efortului financiar imens, nu s-a putut spune că problema alimentării cu apă era rezolvată. Mai rămăseseră sate neracordate la rețea, drept care primărița a depus un proiect pentru obținerea fondurilor necesare, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL II). Proiectul a fost aprobat, iar în februarie 2018 Primăria Epureni și Ministerul Dezvoltării Regionale au semnat contractul de finanțare.

Este un proiect complex cu valoare mare, ce vizeaza alimentarea cu apa a satelor Barlalesti si Horga, Epureni Vale si Bursuci-Caprarie. La sfarsitul acestui an, toate satele comunei Epureni vor avea apa curentă”, a mai precizat primăria Carmen Bîlbîie.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.