Acasă Local (VIDEO) Primarul Dumitru Boroș s-a înscris, oficial, în cursa pentru un nou...

(VIDEO) Primarul Dumitru Boroș s-a înscris, oficial, în cursa pentru un nou mandat în fruntea orașului. Iată componența viitoarei sale echipe de consilieri

0

Primarul Dumitru Boroș s-a înscris în mod oficial pentru un nou mandat în fruntea orașului. Luni, 22 aprilie, PSD Bârlad, formațiune pe care edilul-șef al urbei o va reprezenta la alegerile locale de pe 9 iunie, a depus listele de candidați și pentru Consiliul Local.

Candidații au fost însoțiți la Biroul Electoral de Circumscripție, amplasat în sala mare a Cinematografului ”Victoria”, de colegii lor de partid, în frunte cu deputatul Adrian Solomon, președintele organizației județene a PSD, și senatorul Mihail Iulian Bîca.

Pe primele 20 de poziții de pe lista propusă de PSD Bârlad pentru viitorul Consiliu Local se află următorii membri social-democrați:

1. Dumitru Boroș

2. Carmen Dima

3. Andrei Huiban

4. Florin Palade

5. Mihaela Grecu

6. Liviu Luca

7. Mircea Leonte

8. Florin Ferlovici

9. Cezar Toporaș

10. Ioan Filip

11. Corneliu Pleșu

12. Florian Vulpe

13. Vasile Ivan

14. Alexandru Lupu

15. Mihai Zugravu

16. Florin Motrea

17. Marius Gîmbuță

18. Oana Maria Blaga

19. Sorin Răducanu

20. Costel Zară

Cel puțin până la poziția nr. 15, cu excepția Mihaelei Grecu și a lui Alexandru Lupu, toți ceilalți au experiență în administrația publică locală, cel mai mulți dintre ei fiind consilieri în exercițiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.