Acasă Politic (VIDEO) Școlile și Căminele culturale din comuna Epureni, aduse la standarde civilizate

(VIDEO) Școlile și Căminele culturale din comuna Epureni, aduse la standarde civilizate

0

Ultimii patru ani au adus schimbări majore pentru școlile și Căminul cultural din comuna Epureni. Clădirile au trecut printr-un amplu proces de reabilitare care le-au adus la standarde europene.

”Finanțarea și execuția reabilității Școlii nr. 1 din satul Bursuci au fost realizate în mandatul meu, obiectivul fiind în prezent finalizat și dat în utilizare. Elevii din satul Bursuci au început anul școlar într-o clădire nouă, în condiții optime de învățare, care fac ca școala veche din Bursuci Deal, așa cum arăta ea în ultimii ani, să fie o amintire tristă”, a declarat Carmen Bîlbîie, primarul comunei Epureni.

 

https://www.facebook.com/1200497780093157/videos/1065148547275162/

O altă investiție importantă este legată de modernizarea și construirea toaletelor interioare în școlile din satele Epureni, Bursuci și Horga. Cu această ocazie, elevii și profesorii au lăsat în urmă pentru totdeauna condițiile primitive ale WC-urilor din curte.

”Cu parere de rau nu am reusit sa obtinem fonduri pentru scoala Barlalesti, deoarece in aceasta scoala sunt numai 13 copii inscrisi la cursurile primare, fiind sub limita numarului de elevi pentru care s-au acordat finantari”, a precizat primărița comunei.

https://www.facebook.com/1200497780093157/videos/3211347332254452/

Căminele culturale din satele Bârlălești și Epureni sunt alte clădiri care au beneficiat de o drastică schimbare. Cel de la Bârlălești a fost reparat, în timp ce Căminul Cultural din Epureni a devenit locul ideal de desfășurare a unor evenimente importante pentru locuitorii comunei, după ce a fost dotat cu centrală termică, scaune, veselă, apă curentă și după ce bucătăria a fost complet renovată.

De asemenea, a fost asfaltată platforma din fața acestui obiectiv, în același timp cu montarea de mobilier stradal în această zonă.

Erau neapărat necesare aceste îmbunătățiri, deoarece centrul comunei este prima carte de vizită pentru comunitatea noastră”, ne-a declarat primărița Carmen Bîlbîie.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.