Acasă Local (VIDEO) Ultima postare a lui Cristi Andone, adolescentul care și-a luat viața,...

(VIDEO) Ultima postare a lui Cristi Andone, adolescentul care și-a luat viața, dezvăluie cât de sensibil era băiatul

0

Ultima postare pe care Cristi Andone, tânărul de 18 ani care și-a pus capăt zilelor, a făcut-o pe contul să de Facebook dezvăluie ce suflet sensibil avea acest adolescent.

Pe 7 decembrie, în jurul orelor 19.34, cu mai puțin de 24 de ore înainte de a muri, Cristi a distribuit un clip video devenit viral în ultimele zile. În filmare, un adolescent cumpără un buchet de flori de la o bătrână vânzătoare ambulantă, nu înainte ca acesta să o roage să i-l recomande pe cel mai frumos. După ce îi plătește, adolescentul ia buchetul și i-l oferă chiar bătrânei florărese, care rămâne surprinsă și înduioșată până la lacrimi.

Clipul video trebuie să-l fi mișcat profund pe băiat, așa încât l-a distribuit și prietenilor săi virtuali.

Ultima postare a lui Cristi

Deși foarte tânăr, contul de socializare al lui Cristi Andone nu abundă de postări, așa cum se întâmplă, în general, pe conturile adolescenților.

Un tânăr de 18 ani din Bârlad și-a luat viața după ce ar fi picat examenul auto

Printre puținele sale postări din ultimele luni se numără și videoclipul unei piese cântată de artistul Dinu Maxer, în care Cristi apare împreună cu iubita sa. În filmarea făcută astă-vară, băiatul dansează și se distrează de minune. Nimic nu părea să prevestească neagra deznădejne în care avea să cadă peste doar câteva luni.

Marius Cristi Andone, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Bârlad, și-a pus capăt zilelor cel mai probabil marți, 8 decembrie, după ce ar fi picat examenul teoretic pentru permisul auto. Trupul său a fost găsit de un trecător, în zona poligonului militar din Cartier Deal.

Dumnezeu să îl ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.