Acasă Infracțional Un tânăr de 18 ani din Bârlad și-a luat viața după ce...

Un tânăr de 18 ani din Bârlad și-a luat viața după ce ar fi picat examenul auto

0

O tragedie inexplicabilă a aruncat în disperare și durere doi părinți din comuna Banca: fiul lor, de doar 18 ani, și-a luat viața, fiind găsit spânzurat în zona fostului poligon din spatele Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” Bârlad.

Trupul băiatului a fost descoperit de un trecător, care a sunat imediat la 112. Cristi Andone, elev în clasa a XII-a la ”Eminescu”, era căutat de familie și de apropiați încă de marți. Prietena lui a anunțat pe Facebook dispariția lui lui Cristi, după ce a încercat de multe ori să îl contacteze telefonic.

Prietenii tânărului cred că acesta a șuferit un șoc după ce ar fi picat examenul auto. De altfel, chiar marți dimineață el susținuse proba teoretică la Vaslui. După ce a ieșit din sala de examen, nimeni nu a mai știut nimic de el.
(VIDEO) Ultima postare a lui Cristi Andone, adolescentul care și-a luat viața, dezvăluie cât de sensibil era băiatul

Vestea i-a zguduit pe colegii, dar și pe profesorii lui Cristi. Niciunul nu înțelege cum un băiat atât de echilibrat, de serios și de îndrăgostit a putut cădea într-o asemenea deznădejde.

Cristi Andone trăia o frumoasă poveste de iubire cu o fată, poveste pe care amândoi și-o etalau cu entuziasmul caracteristic vârstei.

Tot Bârladul i-a putut admira în fotografiile din timpul unei acțiuni civice derulată înaintea alegerilor locale din septembrie, intitulată ”Te scot la un vot?”. Cristi și iubita lui au pozat îmbrățișați și ținând în mâini o pancartă pe care scria ”Dragoste la prima votare”.

Cristi Andone frecventa conștiioncios cursurile online ale liceului și se pregătea pentru viața de student.

”Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat cu adevărat cu el. Dirigintele lui m-a anunțat în legătură cu această tragedie. Era un copil bun la învățătură, sociabil, vesel și nimeni nu știe să fi avut vreo problemă. Este dureros pentru toată lumea, dar mai ales pentru părinții lui”, ne-a declarat Gheorghe Pricop, directorul Liceului ”Eminescu”.

De la aflarea veștii despre gestul necugetat al lui Cristi, mesajele curg necontenit pe peretele de socializare al tânărului. Cuvinte înduioșătoare, sentimente de regret și de durere exprimate de prieteni și colegi, cu toții consternați de incredibila tragedie.

Unul dintre cele impresionante aparține chiar iubitei lui Cristi: ”Și ne-am promis că numai moartea ne v-a despărți și așa a fost… Ai fost, ești si vei ramane cea mai importantă persoană pentru mine.

Ai fost și vei ramane eroul meu. Mulțumesc pentru toate momentele petrecute împreună, pentru tot sprijinul pe care mi l-ai acordat. Vei ocupa mereu cel mai important rol în suflețelul meu bebe. Te iubesc enorm de mult. Drum lin spre cer suflețelul meu! Nu te voi uita niciodata, știu că mă vei pazi de acolo. I love you, to the moon and back”.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Încă refuz să cred că tu ai fost în stare de asa ceva…Știam cât de mult îți iubești familia și cât de mult îți doreai să-i faci mândri de tine. Nu pot sa cred ca un om atât de bun, atât de vesel și de educat pleacă spre ceruri atât de repede. Mi-e greu sa vorbesc despre tine la trecut. Ai fost unul din puținii mei prieteni. Dumnezeu să te ierte pentru gestul necugetat sa ne veghezi pe toți de acolo de sus și îți promit sa am grijă de «pișica ta»”.

”Mi-ai fost cel mai bun prieten…Te-am iubit ca pe nimeni altul… Vei fi mereu în mintea și inima mea… Nu te voi uita niciodată!!!!! Sper să-mi apari în vise ca să mai petrecem timp împreună…”.

”Frate nu imi vine sa cred…nu trebuia sa faci asta erai un om minunat , o sa îmi fie dor de tine bro! Drum lin spre îngeri frătioare!”.

”Of, prieten drag, nu îmi vine să cred ca ai plecat de printre noi, vorbisem cu o seară înainte, și chiar erai foarte bine, chiar îmi spuneai ce vrei să faci dupa ce termini liceul. Nu mă pot gândi ca nu o să mai pot vorbi cu tine, ca nu o sa te mai văd vreodată, ai fost un prieten bun. Drum lin sper cer, Cristinel.

”Din pacate, ai ales sa pleci spre cer mai devreme. Rememoram cu drag momentele cu tine. Ai fost un coleg deosebit, serios, sârguincios , amabil, iar lista mai poate continua. Regretam acest gest necugetat la care ai decurs. Numai tu știi ce era in sufletul tău. Dumnezeu sa te aibă in paza Sa.

Nu te vom uita niciodată, suflet minunat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.