Acasă Infracțional (VIDEO) Un băiat de 13 ani, din comuna Voinești, a murit sub...

(VIDEO) Un băiat de 13 ani, din comuna Voinești, a murit sub ochii mamei sale, după ce a fost lovit de o mașină

0

Tragedie, miercuri seară, în comuna Voinești, unde un băiat de 13 ani, din satul Gărdești, a murit sub ochii mamei sale, după ce căruța în care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism, pe DJ 243, în apropiere de satul Mărășești.

Polițiștii au ajuns primii la locul accidentului și au încercat să îl resusciteze pe băiat, după care manevrele au fost preluate de echipajelede la ambulanță și SMURD.

”Băiatul a fost găsit în stop cardiorespirator, cu traumatisme severe cranian și toracic. S-au efectuat manevre de resuscitare cardiopulmonara timp de 60 de minute, dar fără răspuns favorabil. A fost declarat decesul”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Județean Vaslui.

Mama copilului a asistat la încercările de salvare a acestuia și i s-a făcut rău. A fost transportată la spitalul din Bârlad.

”Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.