Acasă Infracțional (VIDEO) Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce...

(VIDEO) Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el, în apropiere de Penitenciarul Vaslui

0

Tragedie de neînchipuit în această după-amiază, în municipiul Vaslui. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el, surprinzându-l la o adâncime de 4 metri. Tânărul era angajat într-o lucrare de șantier, aproape de Penitenciarul Vaslui.

”La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla la o adâncime de aproximativ patru metri, stratul de pământ aflat peste aceasta măsurând circa 1,5 metri. Odată ce salvatorii au ajuns la victimă, concomitent cu acțiunea de salvare au fost începute și manevrele de resuscitare. Victima, un bărbat în vârstă de 25 ani, a fost extrasă în stare de inconștiență”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

Echipajele de salvatori au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă după zeci de minute de manevre, medicii au declarat decesul acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.