Acasă Infracțional Zeci de litri de motorină revărsate pe șosea, la Pogana, după ce...

Zeci de litri de motorină revărsate pe șosea, la Pogana, după ce un autoturism a spart rezervorul unui TIR

0

Circulația rutieră blocată pe raza localității Pogana, după ce zeci de litri de motorină s-au revărsat pe șosea, ca urmare a unui accident. Un autoturism a lovit puternic rezervorul plin cu motorină al unui TIR.

Autoturismul, care se deplasa spre Bârlad, era condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Iana, care nu a micșorat viteza de circulație în momentul în care a pătruns într-o curbă, intrând în autocamion care circula regulamentar, din sens opus.

Alături de șoferul din Iana se mai afla un tânăr, de 25 de ani. Din fericire, nu au existat victime.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat a intervenit pentru asigurare măsuri PSI și curățare carosabil în urma unui accident rutier produs pe DJ 243, în raza localității Pogana. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un autoturism care lovise destul de puternic rezervorul plin cu motorină al unui autovehicul de mare tonaj. Din rezervor se scurgea combustibil, iar circulația rutieră a fost blocată. Pompierii au acționat pentru asigurea măsurilor PSI, blocarea scurgerilor de combustibil și curățarea carosabilului. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.