Acasă Infracțional ”Zmeii” Săvădan din Puiești, în arest preventiv după ce au bătut cu...

”Zmeii” Săvădan din Puiești, în arest preventiv după ce au bătut cu sălbăticie un bărbat din sat

0

Frații Săvădan din comuna Puiești (sat Lălești)– Nicu, Marius și Cătălin, cu vârste cuprinse între 36 și 40 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au bătut cu sălbăticie un bărbat în vârstă de 46 de ani, tot din Lălești. În urma loviturilor primite, omul va avea nevoie de îngrijiri medicale de 45 de zile pentru a se pune pe picioare.

Pe 14 februarie 2022, la ora 19:30, cei trei bărbați, în vârstă de 36, 37 și 40 de ani, toți din localitatea Lălești, județul Vaslui, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public din localitate, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate Lălești, județul Vaslui, lovindu-l pumnii și picioarele. Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vătămări corporale ce au necesitat 40 – 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Pe 15 februarie, poliţiştii i-au reținut pe cei trei ”zmei” din Puiești, iar ieri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.