Acasă Local Bârlădenii, invitați să jurizeze Campionatul de vorbit în public. Fondurile vor fi...

Bârlădenii, invitați să jurizeze Campionatul de vorbit în public. Fondurile vor fi donate pentru renovarea secției Boli infecțioase. Invitat special: Andreea Răducan

0

de Simona MIHĂILĂ

Andreea Răducan, fosta mare gimnastă a lumii, va fi prezentă la Bârlad, orașul său natal, la începutul săptămânii viitoare, ca invitat special al unui eveniment de excepție: cea de a doua ediție a Campionatului de vorbit în public, care va avea loc pe 18 aprilie, de la ora 18.00, la Teatrul ”Victor Ion Popa” Bârlad.

Competiția este organizată de Asociația RestatEdu Bârlad, ONG-ul care s-a făcut remarcat în toată zona de nord-est țării pentru cursurile de resuscitare predate gratuit, dar și în urma unor acțiuni educative și de dezvoltare personală adresate tinerilor de liceu, cum ar fi Campionatul de vorbit în public pentru liceeni, o premieră națională.

Și cea de a doua ediție va fi dedicată unei cauze caritabile, întocmai cum s-a întâmplat în septembrie anul trecut, când RestartEdu a direcționat toate fondurile în contul Centrului Cristi’s Outreach, pentru terapia copiilor diagnosticați cu autism.

De data aceasta, beneficiara va fi secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, care are nevoie de renovare urgentă.

În competiție s-au înscris nouă liceeni din Bârlad.

”În cele două etape, vorbim despre pasiune și lecțiile ei, respectiv despre curaj și cum ajungem la el” – explică organizatorii.

Bârlădenii sunt invitați să se alăture acestei cauze, sub umbrela căreia spiritul civic se va împleti cu buna-dispoziție și amuzamentul, și care vorbește în egală măsură despre forța interioară a tinerilor, despre depășirea limitelor și despre ieșirea din zona de confort.

Ca în orice concurs, va exista un juriu din care vor face parte toți spectatorii prezenți, căci jumătate din punctaj va veni din partea publicului.

Așadar, oricine poate deveni jurat în cea de a doua ediție a Campionatului de vorbit în public, accesul fiind asigurat de invitațiile ce pot fi rezervate în schimbul unei donații de 30 de lei, sumă direcționată integral pentru renovarea secției Boli Infecțioase.

Rezervarea se face la numărul de telefon 0736842448.

Alături de Andreea Răducan, invitat special va fi și Ștefan Alexiu, un tânăr actor și regizor, originar din Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.