Acasă Administrație publică Bârladul în anii ’90. Recunoașteți locurile? (Partea a II-a)

Bârladul în anii ’90. Recunoașteți locurile? (Partea a II-a)

0

EXCLUSIV Revenim, așa cum am promis, cu cea de a doua parte a provocării pe care am lansat-o cititorilor noștri, în urmă cu două săptămâni, de a recunoaște locuri din Bârlad surprinse de obiectivul aparatului foto în anii ’90 și în prima parte a anilor 2000.

Atragem iarăși atenția că, în multe cazuri, calitatea fotografiilor nu se ridică la standardele cu care ne-a obișnuit tehnologia prezentului. Ca și la primul set de fotografii, ne-am străduit să selectăm imagini în care există și un reper, mai mult sau mai puțin evident, menit să înlesnească identificarea zonelor.

Vă așteptăm răspunsurile la secțiunea comentarii de la finalul articolului sau la postarea de pe pagina de Facebook a Ziarului Obiectiv. Numărul pe care îl veți regăsi în colțul din stânga sus al fotografiei este cel pe care trebuie să-l indicați atunci când lăsați comentariul.

Ulterior publicării celor două seturi de poze, vom reveni cu un nou articol, în care fotografiile vechi vor fi însoțite de imagini ale acelorași locuri așa cum arată astăzi. Până atunci, vă provocăm să recunoașteți locurile. Start! (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.