Acasă Administrație publică Dacă ești din Vaslui sau dintr-o suburbie a orașului, vezi în ce...

Dacă ești din Vaslui sau dintr-o suburbie a orașului, vezi în ce zonă de impozitare a fost încadrată strada ta. Impozitele sunt stabilite în funcție de zonă

0

Dacă ești din Vaslui sau dintr-o suburbie a orașului, vezi în ce zonă de impozitare a fost încadrată strada ta. Impozitele sunt stabilite în funcție de zonă.

Cetățenii municipiului Vaslui pot consulta, până pe data de 16 decembrie, documentele cu noua zonare a urbei și a celor cinci suburbii: Moara Grecilor, Viișoara, Bahnari, Rediu și Brodoc.

Reactualizarea zonării străzilor a fost necesară pentru stabilirea taxelor și impozitelor aferente anului 2021.

Sunt patru zone fiscale (A, B, C și D), încadrarea fiecărei străzi făcându-se în funcție de punctajul pe care îl obține. Atribuirea punctelor ține cont de mai multe criterii: categoria localității, amplasarea terenului etc. Fiecare criteriu este evaluat cu un punctaj cuprins între 0,2 și 1.00.

Cel mai mare punctaj îi revine zonei A (6 – 7 puncte), iar cel mai mic, zonei D (1 – 2,9 puncte), valoarea impozitelor reflectând condițiile de trai ale zonei în care au fost incluse străzile.

Click aici pentru zonare municipiu Vaslui

Click aici pentru zonare Moara Grecilor

Click aici pentru zonare Viișoara

Click aici pentru zonare Bahnari

Click aici pentru zonare Rediu

Click aici pentru zonare Brodoc

Pana la data de 16.12.2020, la registratura Primariei Municipiului Vaslui, precum si pe adresa de mail pmv@primariavaslui.ro, cei interesati pot depune recomandari, sugestii si opinii privind proiectul de hotarare mentionat”, precizează reprezentații Primăriei Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.