Acasă Administrație publică Delegație a Primăriei Adjud, în vizită la Primăria Vaslui

Delegație a Primăriei Adjud, în vizită la Primăria Vaslui

0

Oaspeți pentru primarul Vasile Pavăl, vineri, când o delegație a Primăriei Adjud, condusă de Florin Nichifor, edilul-șef al municipiului Adjud, s-a aflat în vizită de lucru la Primăria Vaslui.

Între membrii delegației de la Adjud s-a aflat și administratorul public al municipiului, consilieri ai aparatului de specialitate al primarului, dar și reprezentanți ai societății de Utilități Publice Municipale (UPM) Adjud, în aria de interes a acestora aflându-se activitățile desfășurate de omologul vasluian, SC Goscom SA.

”Printre subiectele discutate au fost și probleme legate de modul în care Primăria Vaslui și direcțiile din subordine gestionează fondul locativ, aspectele sociale, investițiile și patrimoniul, digitalizarea administrației, atragerea de fonduri europene.

La întâlnire au participat și cei doi viceprimari, ing. Lucian Braniște și înv. Cătălin Mîndru, directorul Direcției Gospodărire Urbană din cadrul primăriei, ing. Dorin Bălănescu, directorul Sc Goscom SA, Vasile Popa.

La dorința lor, oaspeții au fost apoi însoțiți să viziteze câteva obiective de interes pentru administrația publică vrânceană: Parcul Copou, Parcul Tineretului, Parcul Teatrului de Vară, baza sportivă de la LPS, skatepark-ul, locuri de joacă recent reabilitate și noul bazar, declarându-se plăcut impresionați de informațiile astfel obținute”, a declarat Clitemnestra Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.