Acasă Politic Deputatul liberal Tudor Polak l-a felicitat pe primarul PSD Vasile Pavăl pentru...

Deputatul liberal Tudor Polak l-a felicitat pe primarul PSD Vasile Pavăl pentru proiectul bazinului olimpic de înot

0

Mostră de fair-play politic la Vaslui, acolo unde un liberal a aplaudat la scenă deschisă un pesedist.

Tudor Polak, deputat PNL, a lăudat administrația PSD pentru una dintre cele mai așteptate investiții din municipiul reședință de județ: bazinul olimpic de înot.

Deputatul Polak a dat pe contul său de socializare vestea că proiectul, în valoare de 97 de milioane de lei, a primit recent avizul comisiei tehnico-economice din cadrul Companiei Naționale de Investiții. Urmează să ajungă pe masa Comitetului Interministerial, ultima verigă înainte hotărârii de Guvern.

”Nu îmi aloc merite pentru proiectul pe care Primăria Vaslui l-a demarat. Dimpotrivă, susțin această inițiativă, indiferent de culoarea politică a partidului din partea căruia vine. Guvernul României va aproba acest proiect, indiferent de emitenții lui. Cei care contează în acestă ecuație politică sunt oamenii şi beneficiile pe care le putem aduce în viața lor. Felicit efortul administrației locale a municipiului Vaslui şi voi susține toate demersurile necesare pentru concretizarea acestui proiect și nu numai”, a scris deputatul PNL în postarea de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.