Acasă Infracțional Doi tineri din Deleni au furat un ATV din curtea unui consătean

Doi tineri din Deleni au furat un ATV din curtea unui consătean

0

Pe 4 octombrie 2023, la ora 14.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați, telefonic, cu privire la faptul că, autori necunoscuți au sustras un vehicul de tip ATV, după ce ar fi pătruns, prin efracție, în curtea unei locuințe din localitatea Deleni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au depistat pe prezumtivii autori, precum și vehiculul furat. Acesta se afla la locuința unui amic al celor doi hoți, în localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 6.000 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate

Pe 5 octombrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui i-au reținut pe cei doi bărbați, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.