Acasă Infracțional Dumitru Buzatu (PSD), președintele Consiliului Județean, prins în flagrant în timp ce...

Dumitru Buzatu (PSD), președintele Consiliului Județean, prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract

0

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA vineri seara, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Flagrantul s-ar fi realizat cu bani marcați de DNA.

Buzatu a fost ridicat de polițiști de pe stradă, la ieșirea dintr-un restaurant din Vaslui, locul unde ar fi încasat mita. Potrivit site-ului Libertatea, președintele Consiliului Județean avea banii ascunși sub haină.

La scurt timp, flancat de oamenii legii, Buzatu a fost dus la domiciliul său din comuna Ștefan cel Mare, unde sunt efectuate percheziții.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va convoca sâmbătă, de urgenţă, Biroul Politic Național şi va propune excluderea lui Buzatu din partid.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.