Acasă Politic EXCLUSIV Stolojan infirmă informația că alegerile la PNL Bârlad au fost anulate:...

EXCLUSIV Stolojan infirmă informația că alegerile la PNL Bârlad au fost anulate: ”Nu am semnat niciun document. Nu este de competența mea. Știrea este falsă. Punct!”

0

Alegerile desfășurate la PNL Bârlad miercuri, 16 iunie, în urma cărora Dumitru Boroș a primit încă un mandat în fruntea organizației, nu au fost anulate, așa cum afirmă gruparea lui Nelu Tătaru, președintele pe județ al PNL.

Reporterii Ziarului Obiectiv l-au contactat pe Theodor Stolojan, președintele Comisiei de Organizare a Congresului PNL (COCON) pentru a-i solicita opinia în legătură cu documentul bizar care circulă pe diverse rețele, publicat și de un cotidian județean, pe care apare numele său și care anunță că alegerile ar fi anulate (detalii AICI)

”Eu nu am semnat niciun document. Știrea este falsă. Punct! Abia acum urmează să trimitem un document către Comisia de organizare și desfășurare a alegerilor de la nivelul PNL Vaslui prin care le vom transmite că este atribuția lor de a analiza ce s-a întâmplat acolo. Sunt niște contestații, ei trebuie să le analizeze la nivel de județ, și numai dacă nu s-au respectat Statutul și Regulamentul, se poate ajunge la anularea alegerilor. Noi, aici, nu avem competența de a face asemenea investigații”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Theodor Stolojan, președintele COCON.

Comic este că, în graba lor de a anula alegerile de la Bârlad, cu încălcarea procedurilor, Nelu Tătaru și Daniel Onofrei și-au ridicat poalele deja: au pregătit un document oficial (semnat, ștampilat și cu număr de înregistrare) prin care impune organizației de la Bârlad reluarea alegerilor. Argumentul este fițuica despre care au mințit public că ar fi semnată de Stolojan.

Iată documentul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.