Acasă Infracțional Jaf de peste 10.000 de euro dintr-o firmă de pe strada Ștefan...

Jaf de peste 10.000 de euro dintr-o firmă de pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui. Hoțul este din Laza

0

Un tânăr din comuna Laza a fost reținut de polițiștii vasluieni după ce a dat o spargere la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui.

Jaful a avut loc pe 28 decembrie, la ora 19.30, când tânărul, în vârstă de 23 de ani, a pătruns, prin efracție, în clădire și a sustras dintr-un dulap o sumă de bani.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 52.500 lei și a fost recuperat în proporție de aproximativ 30%. Pe 4 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.