Acasă Administrație publică Mesajul primarului Vasile Pavăl la începutul anului școlar 2021 – 2022

Mesajul primarului Vasile Pavăl la începutul anului școlar 2021 – 2022

0
„Începutul de an școlar este un moment cu o încărcătură deosebită… emoția este a tuturor: elevi, dascăli și părinți. Mărturisesc că trăiesc cu aceeași intensitate, dintotdeauna, această zi.
Astăzi începe un nou an școlar, care se va desfășura în condiții deosebite.
În această situație specială, consider că trebuie să facem cu toții – autorități, dascăli, părinți, tot ce stă în puterea noastră pentru ca ai noştri copii să înceapă şcoala cu acelaşi zâmbet, cu aceeaşi bucurie ca în anii din urmă. Este de datoria fiecăruia dintre noi să facem tot ceea ce este necesar pentru ca această pandemie să nu ştirbească bucuria elevilor de a se reîntoarce în bănci.
Doresc ca mesajul meu să fie dovada întâietății pe care o are școala vasluiană în preocupările mele. Am fost, sunt și voi fi mereu alături de orice eveniment, solicitare sau doleanță, venite din acest domeniu pentru că, dincolo de orice frământări, trebuie să avem grijă de școală.
Urmăresc cu atenție și cunosc rezultatele școlii vasluiene și îmi crește inima de mândrie și de bucurie când văd că toate eforturile noastre dau roade atât de frumoase! O comunitate solidă este clădită pe respectul față de școală, de credință, de sănătate.
Elevilor vreau să le transmit multă ambiție, curaj, silință și multă seriozitate. Numai așa vor putea răsplăti toate strădaniile celor din jur.
Părinților vreau să le mulțumesc pentru truda și sacrificiile făcute. Le cunosc temerile și eforturile și de aceea am un respect deosebit față de ei!
Mă plec în fața dascălilor care o iau mereu de la capăt, încărcați de frământările inerente oricărui drum spre reușită, uitând de multe ori de ei și de ai lor. Le mulțumesc încă o dată pentru răbdare!
În final le doresc elevilor, dar și cadrelor didactice multă sănătate, un an școlar cu rezultate deosebite, care, pentru elevi, să reprezinte un pas important al unei cariere reușite în viață!
Mult succes tuturor în noul an școlar 2021 – 2022!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.