Acasă Local Pacienți în stare critică au nevoie de ajutor! Apelul Centrului de Transfuzie...

Pacienți în stare critică au nevoie de ajutor! Apelul Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad

0

Situație dramatică în județul Vaslui, unde zeci de oameni în stare critică au nevoie de sânge pentru a putea trăi. Stocurile de sânge ale Centrului Județean de Transfuzii Sanguine (CTS) Bârlad sunt pe avarie. Conducerea centrului spune că județul se apropie vertiginos de un blocaj. Asta înseamnă pierderea de vieți omenești.

”E nevoie de sange! Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Barlad se confrunta cu o scadere drastica a donatorilor voluntari de sange, riscand sa ajungem intr-un blocaj privind furnizarea de componente sanguine catre spitale. Donarea de sange este un act nobil prin care dumneavoastra veti ajuta pe cineva aflat in suferinta!”, este apelul făcut de reprezentanții CTS Bârlad.

Oamenii care vor să doneze sunt așteptați de luni până vineri, intre orele 7.30-11.30 la sediul CTS Bârlad, str. Mihail Kogalniceanu nr.11.

Pentru informatii suplimentare, este disponibil numărul de telefon: 0335.414.490; 0774.667.087.

Va asiguram ca personalul CTS Barlad respecta cu rigurozitate normele de igiena si de prevenire a infectiei cu noul coronavirus, precizează conducerea CTS. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.