Acasă Local Paștele a trecut, faptele bune continuă! Încă un om de afaceri donează...

Paștele a trecut, faptele bune continuă! Încă un om de afaceri donează pentru renovarea Secției Boli infecțioase din Bârlad

1

Oamenii de afaceri din Bârlad și din jurul Bârladului se inspiră unul pe altul și când e vorba de fapte bune, nu numai de modele de business. Acțiunea de strângere de fonduri pentru renovarea Secției Boli Infecțioase, atât de accelerată în perioada premergătoare Paștelui, ia din nou avânt.

Luigi Cozma, patronul firmei Energoconstruct SRL Băcani, a decis, la fel ca Ștefan Constantinciu (proprietarul farmaciilor Biosfarm) și Florin Pricope de la magazinele Berlin, să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

”Este un gest firesc pe care îl putem face, dacă nu pentru salvare, măcar pentru menținerea pe linia de plutire a acestor clădiri unde oamenii pot fi salvați. Cunosc foarte bine condițiile nefirești din spitale, sunt la curent și cu dificultățile prin care trece de mulți ani spitalul bârlădean. Mama mea a fost internată în pavilionul de la TBC și pot să spun că s-a îmbolnăvit și mai tare din cauza lipsei de condiții. A fost o experiență urâtă. Fac această redirecționare cu gândul la cei 120 de salariați pe care îi am la firmă. Oricare dintre ei poate să aibă la un moment dat o problemă de sănătate a cărei rezolvare depinde de internarea în secția Boli Infecțioase”, ne-a declarat Luigi Cozma.

Suma direcționată este de 15.000 de lei, fiind adăugată celor 15.000 de lei direcționați de SC Berlin, și de cei 20.000 de lei care provin de la Biosfarm.

Acestor bani li se adaugă alte donații de valori mai mici, dar și suma de 7.240 de lei obținută în urma Campionatului de vorbit în public pentru liceeni, desfășurat pe 18 aprilie.

Florin Pricope, deținătorul magazinelor Berlin, pune umărul la renovarea Secției Boli Infecțioase din Bârlad, redirecționând o parte din impozitul pe profit al firmei

Donație impresionantă făcută de Ștefan Constantinciu, deținătorul farmaciilor Biosfarm și fost manager al spitalului bârlădean, pentru secția Boli Infecțioase

1 COMENTARIU

  1. Ca sa vedeti cat primeste de la bugetul de stat o firma accesati linkul: sicap.ai/achizitii/firma/123936.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.