Acasă Infracțional Percheziții la un service auto din Bârlad, unde s-ar face ITP fictive....

Percheziții la un service auto din Bârlad, unde s-ar face ITP fictive. Doi polițiști de la Circulație, duși la audieri de DNA

1

Vânzoleală mare în Bârlad și la Vaslui, în cursul zilei de miercuri, 21 aprilie, când procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Iași au descins în județ pentru o serie de percheziții la sediul RAR Vaslui, la un service auto din Bârlad precum și câteva percheziții domiciliare.

Acțiunea DNA s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, fals intelectual și constituirea unui grup infracțional organizat, în perioada 2020 – 2021.

În urma perchezițiilor, doi polițiști de la Biroul de Poliție Rutieră Bârlad au fost duși la audieri, precum și un colaborator al service-ului auto din Bârlad, bănuit că ar efectua inspecții tehnice periodice (ITP) fictive, în schimbul unor sume generoase de bani.

Citeste și: Șapte persoane – angajați RAR și ai unui service auto din Bârlad – reținute în dosarul ”mită pentru ITP”

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, I.G.P.R – Direcția de Operațiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Argeș și Gruparea de Jandarmi Mobila Bacău. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare, au transmis reprezentanții DNA într-un comunicat de presă. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.