Acasă Local Primul bebeluș din Ucraina născut la Bârlad

Primul bebeluș din Ucraina născut la Bârlad

0
La Maternitatea din Bârlad, joi a venit pe lume primul bebeluș ucrainean, un băiețel perfect sănătos, având o greutate de 3,760 kg.
Micuțul s-a născut la ora 07.45. Doctorii spun că mama lui, o ucraineanca de 33 de ani se simte bine. Pe toată durata spitalizării unitatea medicală asigură mămicii și bebelușului toate cele necesare.
”Si acesta nu este primul caz tratat în unitatea noastră, în secția de Chirurgie fiind internata o pacienta ucraineanca pentru care s-a intervenit laparoscopic pentru o colecistectomie, în data de 8 martie 2022. Pacienta în vârstă de 47 ani, din Ucraina s-a prezentat în CPU pentru durere în hipocondrul drept, greata, vărsături. Evoluția este favorabila sub tratament, pacienta este în stare buna! În CPU Pediatrie și in Ambulatoriul integrat Pediatrie s-au acordat îngrijiri unui număr de 3 copii ucrainieni, care au avut nevoie de tratament de specialitate. Suntem alături de cei aflați în suferință și oferim tuturor sprijinul nostru!”, a transmis conducerea Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.