Acasă Infracțional Scandal mostru într-un bar din Coroiești. Patru ”zmei” din Coroiești și Ivești...

Scandal mostru într-un bar din Coroiești. Patru ”zmei” din Coroiești și Ivești s-au bătut și au distrus mobilierul localului

0

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru persoane din comunele Coroiești și Ivești, după ce s-au bătut, au provocat distrugeri la un spațiu comercial și au tulburat ordinea și liniștea publică, în localitatea Coroiești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au aflat că, pe 29 iunie 2023, ora 21.00, în apropierea unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale anterioare, cei patru bărbați cercetați s-au fi agresat reciproc. În urma scandalului produs au fost distruse două vitrine și o pereche de ochelari.

Nicio persoană nu a fost vătămată ca urmare a altercației produse, totodată acestea au refuzat să depună plângere. La data de 29 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.