Acasă Administrație publică Tinerii din municipiul Vaslui vor pune umărul la deciziile luate de autorități...

Tinerii din municipiul Vaslui vor pune umărul la deciziile luate de autorități în privința problemelor de tineret

0

Invitație lansată de primarul Vasile Pavăl tinerilor din municipiul Vaslui, care vor avea ocazia de a pune umărul, alături de autoritățile urbei, la luarea celor mai importante decizii în ceea ce privește problemele de tineret.

În acest scop, la nivelul orașului, va fi înființat Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT), for în care se pot înscrie președinți (sau delegați) ai organizațiilor studențești, ai organizațiilor neguvernamentale de tineret, ai structurilor sindicale și/sau patronale adresate tinerilor, președintele Consiliului Elevilor și câte un reprezentant al grupurilor informale de tineret, care desfășoară activități de tineret, așa cum sunt ele definite în Legea nr. 350/2006.

Domeniile în care CCPT va fi invitat să se implice sunt: muncă și antreprenoriat, educație nonformală și cultură, sănătate, sport și recreere, voluntariat, incluziune socială și susținerea tinerei familii etc.

Vasile Paval

”Prin constituirea CCPT ne dorim ca, în toate aspectele supuse atenției Consiliului Local Vaslui ce vizează tineretul, să vă putem consulta, să dezbatem împreună problemele cu care vă confruntați și să formulăm politici publice sau proiecte de hotărâri ale Consiliului Local care să aducă în orașul nostru schimbările pe care tinerii le doresc”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Reprezentanții entităților mai sus menționate trebuie să completeze formularul de adeziune pus la dispoziție de Primăria Vaslui și să îl trimită prin email la pmv@primariavaslui.ro, în atenția Biroului Activități Culturale și Sportive, până pe 15 noiembrie. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.