Acasă Administrație publică ULTIMA ORĂ La Primăria Bârlad a fost semnat contractul de execuție a...

ULTIMA ORĂ La Primăria Bârlad a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare (VIDEO)

0

de Simona MIHĂILĂ

În această dimineață, la Primăria Bârlad a fost semnat contractul de execuție ”Rețele de apă și canalizare, stații de pompare apă uzată Bârlad” din cadrul mega-proiectului județean privind extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare din orașele Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești.

La eveniment au participat reprezentanții firmei care a câștigat licitația de execuție a lucrărilor, Gabriel Beșleagă, directorul SC Aqauvas SA Bârlad, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, primarul orașului, Dumitru Boroș, Cătălin Buzincu, directorul Aquavas Bârlad.

Proiectul vizează reabilitarea rețelei de apă pe o lungime de 9.015 metri și extinderea cu 35.490 de metri. La capitolul canalizare, proiectul prevede reabilitarea a 9.854 metri de conductă și extinderea pe o lungime de 23.994 metri.

Termenul de executie a lucrărilor este de 20 de luni de la momentul emiterii ordinului de incepere, preconizat a fi semnat în următoarele zile.

Lista străzilor unde vor fi extinse și reabilitate rețelele de alimentare cu apă și de canalizare o puteți accesa AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.