Acasă Infracțional Un autocar în care se aflau 52 de persoane, implicat într-un accident...

Un autocar în care se aflau 52 de persoane, implicat într-un accident la Vama Albița

0

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs la ieșirea din Vama Albița. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 52 persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocar avariat și un stâlp de electricitate rupt. Până la sosirea pompierilor, pasagerii din autocar se autoevacuaseră.

Una dintre persoanele aflate în mijlocul de transport, o femeie în vârstă de 68 ani a necesitat îngrijiri medicale, dar după primirea primului ajutor, aceasta a refuzat transportul la Spitalul Municipal Huși.

Din rezervorul autocarului se scurgea combustibil, astfel că pompierii militari au luat măsuri pentru oprirea scurgerilor asigurând în același timp măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

La fața locului au fost prezente și echipaje ale distribuitorului zonal de energie electrică, echipaje care au asigurat reparațiile și realimentarea cu energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.