Acasă Infracțional Un bărbat din comuna Dimitrie Cantemir, care a furat bunuri de peste...

Un bărbat din comuna Dimitrie Cantemir, care a furat bunuri de peste 3.000 de lei din curțile vecinilor, a fost arestat

0

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, își va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce a spart mai multe gospodării, a furat bunuri de valoare, și-a bătut un consătean și i-a distrus autoturismul.

Polițiștii au stabilit că, în perioada iunie-august 2021, bărbatul cercetat ar fi pătruns în mai multe gospodării, din localitatea Grumezoaia, de unde a sustras diverse bunuri de valoare. Totodată, în data de 15 august 2021, pe fondul consumului de alcool, acesta a lovit o persoană vătămată (bărbat în vârstă de 47 de ani) cu o scândură în zona umărului drept și i-a produs avarii la autoturism. Polițiștii hușeni au reușit să recupereze aproximativ jumătate din bunurile sustrase (în valoare de 3.000 de lei), care au fost restituite persoanelor vătămate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Pe 18 august, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Joi, 19 august 2021, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.