Acasă Infracțional Un hoț din Dimitrie Cantemir, care fura bani și telefoane de la...

Un hoț din Dimitrie Cantemir, care fura bani și telefoane de la elevi, plasat sub control judiciar

0

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Dimitrie Cantemir, este cercetat după o serie de furturi, inclusiv din două unități de învățământ.

Polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 10 decembrie 2021, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ de pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui de unde, dintr-un vestiar, ar fi sustras o sumă de bani.

De asemenea, pe 13 decembrie, bărbatul în cauză, ar fi pătruns într-o altă unitate de învățământ din Vaslui, de astă dată de pe strada Mareșal Constantin Prezan și ar fi sustras, dintr-o sală de clasă, un telefon mobil.

Din cercetările efectuate, a reieșit și faptul că, același bărbat, în data de 10 septembrie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăți de pe strada Doctor Ghelerter, de unde ar fi sustras o sumă de bani. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 2.000 de lei și a fost recuperat în totalitate. Poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 14 decembrie a.c., față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.