Acasă Politic Viceprimarul Bârladului, Ana-Maria Vintilă, și-a depus candidatura pentru funcția de primar

Viceprimarul Bârladului, Ana-Maria Vintilă, și-a depus candidatura pentru funcția de primar

0

Ana-Maria Vintilă, viceprimarul municipiului Bârlad, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului. Luni, 30 aprilie, filiala Bârlad a Alianței Dreapta Unită (ADU), formațiune pe care Ana-Maria Vintilă o va reprezenta la alegerile de pe 9 iunie, și-a depus listele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție.

Printre cei care au fost prezenți la momentul intrării oficiale în cursa pentru Primărie și Consiliul Local, s-au numărat deputatul USR Mihai Botez, consilierii municipali Ovidiu Ciobotaru și Vlad Sârbu, dar și noii colegi ai useriștilor, membri ai Forței Drepte și ai PMP.

”Azi e o zi specială pentru mine si echipa mea. Am depus dosarele pentru candidaturile la Primăria Bârlad și Consiliul Local. Sunt impresionată și recunoscătoare pentru fiecare încurajare și susținere din partea voastră. Sunt tare mândră de echipa mea alcătuită din colegi din USR, PMP și Forța Dreptei. În perioada următoare îi veți cunoaște pe fiecare în parte și veți descoperi că sunt oameni dedicați orașului și cu proiecte în comunitate. Suntem pregătiți să facem Bârladul frumos!”, a transmis Ana-Maria Vintilă, care candidează pentru a doua oară la funcția de primar.

Vintilă s-a înrolat în această cursă și la alegerile din 2020, când a candidat din partea USR și când s-a clasat pe locul al treilea, cu cel mai bun rezultat obținut vreodată de o femeie candidat la Primăria Bârlad.  (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.