Acasă Politic (VIDEO) Decizia lui Buzatu, după ce Marcel Ciolacu a spus că Solomon...

(VIDEO) Decizia lui Buzatu, după ce Marcel Ciolacu a spus că Solomon ar trebui sancționat în urma scandalului de la shaormerie

0

Scandalul de la shaormerie, care a scandalizat opinia publică după ce deputatul PSD Adrian Solomon a avut un limbaj agresiv față de angajatul care i-a cerut să-și pună mască, a atras dezaprobarea șefilor săi de la centru.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că întreg incidentul este nescuzabil și că Solomon ar trebui sancționat.

Cred că cunoașteți faptul că eu am luat decizia de a descentraliza decizia în partid. Dacă mă întrebați de vreo sancțiune în ceea ce-i privește pe cei doi parlamentari, colegi de-ai mei, cred că este responsabilitatea organizației din care fac parte. Categoric au greșit. Organizația din care fac parte trebuie să aibă o anumită atitudine. Dacă nu, o s-o am eu”, a spus Ciolacu.

Într-o declarație pe care Dumitru Buzatu, președintele Organizației județene PSD Vaslui a oferit-o publicației ”Bârladul meu”, în cursul zilei de ieri, acesta a spus că decizia în privința lui Solomon a fost luată.

Nu va fi sancționat. Nici vorbă de așa ceva. Nu face obiectul vreunor prevederi statutare o asemenea întâmplare. Referitor la ce a spus domnul Marcel Ciolacu, probabil că nu era foarte bine informat și, sub presiunea mediatică a făcut această declarație”, ne-a declarat Dumitru Buzatu, liderul organizației județene a PSD. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.