Acasă Infracțional Zmeul din Lipovăț: beat criță și fără permis, s-a răsturnat cu mașina...

Zmeul din Lipovăț: beat criță și fără permis, s-a răsturnat cu mașina în șanț timp ce era urmărit de polițiști

0

Urmărire cu peripeții în comuna Lipovăț, unde un tânăr de 25 de ani a scăpat ca prin minune, teafăr și nevătămat, după ce s-a răsturnat cu mașina. Individul era beat criță și nu deținea nici permis de conducere, dar s-a simțit invincibil în momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească, drept care și-a continuat drumul fără a se sinchisi că încalcă legea.

În noaptea de 18/19 aprilie, ora 2:45, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe un drum public din localitatea Corbu, comuna Lipovăț, au încercat să oprească, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat de 25 ani. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către patrulă și a încercat să se sustragă activității de control. Ulterior, încercând să-și asigure scăparea, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un sanț, pe partea dreaptă a drumului, fără a suferi vătămări”, a relatat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Polițiștii au descoperit că ”zmeul” din Lipovăț nu deținea permis de conducere. Întrucât emana emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice. În baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 20 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a mai precizat Bogdan Gheorghiță. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.