Acasă Politic Mesajul adresat de fostul prefect Eduard Popica, locuitorilor județului Vaslui

Mesajul adresat de fostul prefect Eduard Popica, locuitorilor județului Vaslui

0

Fostul prefect al județului Vaslui, Eduard Popica, le-a adresat locuitorilor județului Vaslui un mesaj de conștientizare asupra capcanelor campaniei lipsită de substanță, de fair-play dar și de respect față de alegător, desfășurată de o parte a adversarilor politici angrenați în cursa electorală.

Candidat el însuși (la funcția de consilier județean pe listele Partidului Social Democrat), Eduard Popica își îndeamnă concetățenii la echilibru și la evaluarea echidistantă a ofertelor electorale și a manierei în care fiecare candidat s-a prezentat în fața oamenilor în această perioadă.

”Stimați prieteni,
Draga GENERAȚIE,
Mai sunt câteva zile si campania electorală se va încheia. O campanie electorală atipica, in care manipularea, injuriile, calomniile, minciunile, defăimările si lipsa unor proiecte reale si concrete au primat in acțiunile adversarilor nostri politici. Sunt dezamăgit total de cum au înțeles unii politica prezentului, dar încrezător intr-un viitor pe care sunt convins ca doar împreuna îl putem clădi a fi benefic atât noua, cât si copiilor si părinților nostri.
Duminica este o zi decisivă atât pentru noi ca generație cât si pentru societatea in care trăim. Ma adreseaz dumneavoastra sa aveți înțelepciunea de a avea încredere in continuare in prietenul devotat, partenerul corect, dar si in omul care, așa cum am dovedit-o in aproape 3 ani ca PREFECT al Judetului Vaslui, va continua cu aceeași responsabilitate munca pentru acest județ si locuitorii lui.
Dragi prieteni, îmi pasa de județul meu, sunt tânăr si vreau mai mult pentru semenii mei!” – este mesajul adresat de fostul prefect de Vaslui.

Citeste și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.