Acasă Local Surprizele care-i așteaptă în studioul lui Victor Ghinea pe cei care care...

Surprizele care-i așteaptă în studioul lui Victor Ghinea pe cei care care se programează la o ședință foto cu tematică de Crăciun

0

Surprizele care-i așteaptă în studioul lui Victor Ghinea pe cei care care se programează la o ședință foto cu tematică de Crăciun

de Simona MIHĂILĂ

Prima zăpadă nu dă niciun semn că s-ar grăbi, iernile aspre cu focuri strașnice în sobe și mere coapte pe plită au ajuns file de povești din trecut, derdelușurile devin amintiri. Însă, cu sau fără preludiul geros la care visăm, Crăciunul bate la ușă. Sărbătoarea zurgălăilor aducători de vești bune rămâne singurul element concret al iernii, care vine cu punctualitate de ceas elvețian, fie că afară e soare sau plouă.

Așa cum tot concret este și decorul hivernal din studioul foto al lui Victor Ghinea, renumitul fotograf profesionist din Bârlad, acolo unde iernile de altădată s-au strâns ca babele la sfat, cu tot ce au ele mai de basm: covoare pufoase de omăt, brazi în cușme grele de zăpadă, sănii gata să-și ia zborul pe pârtie, oameni de zăpadă, felinare tainice, pături călduroase și fotolii comode, pregătite pentru culcușeala celor dornici să savureze un ceai aburind lângă focul din șemineu. Nu se putea să lipsească din acest decor Moșul cel bun, cu ai lui oaspeți de la Polul Nord: reni, iepurași, spiriduși, cu toții încărcați de daruri așteptate un an întreg.

https://www.youtube.com/watch?v=ocjl3JdSRU4

Pare o descriere a unui ireal film de Crăciun, dar scenariul există aievea. E la Bârlad, în centru, iar elementele care îl compun nu sunt exponate de muzeu. Pot fi atinse și folosite, fiind pregătite în orice moment să devină, pentru oricare dintre noi, parte din amintirea prețioasă a unui Crăciun de vis.

Este invitația pe care fotograful Victor Ghinea o lansează tuturor celor care au înțeles că ”acum” este clipa care nu se mai întoarce și care vor să o capteze pentru ei înșiși sau pentru cei dragi.

Așadar, a fost dat startul sesiunilor foto pentru sărbătorile de iarnă. Victor și soția lui, Simona, au pregătit cu minuțiozitate fiecare detaliu care poate face de neuitat Crăciunul anului 2021.

”Soția mea s-a ocupat de tot ce este specific unui tablou magnific pentru o sărbătoare atât de specială cum este venirea Moșului. Personal, mă pot mândri cu săniuța care apare în pozele distribuite până acum pe paginile și grupurile de socializare pe care le administrez. E realizată de mine pe parcursul a trei zile, dar am primit ghidajul profesionist al tatălui meu, care a fost strungar la IRB”, ne-a povestit Victor Ghinea.

Cei care vor ajunge în studioul lui Victor pentru o sesiune foto de Crăciun au la dispoziție două fundaluri. De asemenea, pot alege să compună decorul în mijlocul căruia vor apărea, după propria inspirație. O atmosferă specială poate fi creată cu ajutorul mașinii de fum aflată în dotarea studioului.

Indiferent de gusturi și de preferințe, toate fotografiile vor purta amprenta lui Victor Ghinea, cel care va sublinia atmosfera de Crăciun prin jocul de lumini și umbre ale cărui secrete doar artistul fotograf le stăpânește.

”Se pot folosi mai multe scheme de lumini, putem utiliza diferite modificatoare de lumină care se pot atașa pe blițuri în așa fel încât să creăm ambianța perfectă”, a mai precizat Victor Ghinea.

Fotografiile sunt predate în format digital, dar există și posibilitatea realizării unor albume.

”La finalul fiecărei ședințe foto, le oferim clienților noștri o fotografie de dimensiunea 10×15, pe suport magnetic, de tip mărturie”, a mai precizat Ghinea.

Programările pentru o sesiune foto cu tematică de Crăciun se fac la număru de telefon 0741220434.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.