Acasă Local (VIDEO) A nins cu noutăți în studioul lui Victor Ghinea. Sesiunile foto...

(VIDEO) A nins cu noutăți în studioul lui Victor Ghinea. Sesiunile foto cu tematică de Crăciun se lasă cu surprize

0

de Simona MIHĂILĂ

Prima zăpadă nu dă semne că s-ar grăbi, iernile aspre cu lemne trosnind în sobe și mere coapte pe plită au ajuns amintiri de poveste, iar derdelușurile de altădată se lasă așteptate.

În ciuda vremii mohorâte, există un loc în Bârlad unde magia iernii a ajuns deja, aducând cu sine atmosfera tihnită a Crăciunului.

Se poate cufunda în ea oricine citește aceste rânduri, cu condiția să pășească pragul studioului lui Victor Ghinea, renumitul fotograf profesionist din Bârlad, acolo unde iernile de altădată s-au strâns ca babele la sfat, cu tot ce au ele mai de basm: covoare pufoase de omăt, brazi în cușme grele de zăpadă, sănii gata să-și ia zborul pe pârtie, oameni de zăpadă, felinare tainice, pături călduroase și fotolii comode. Nu lipsește Moșul cel bun, cu ai lui oaspeți de la Polul Nord: reni, spiriduși, urși, cu toții încărcați de daruri așteptate un an întreg.

https://www.youtube.com/watch?v=7SvNpUcBXPU

Pare un film de Crăciun, dar scenariul există cu adevărat. E la Bârlad, în clădirea Casei de Cultură, acolo unde se află studioul lui Victor Ghinea. Pregătit la orice oră și în orice zi să devină parte din amintirea prețioasă a unui Crăciun de vis.

Este invitația pe care Victor o lansează tuturor celor care au înțeles că ”ACUM” este clipa care nu se mai întoarce și pe care vor să o capteze pentru ei înșiși sau pentru cei dragi.

Dacă anul trecut, atmosfera de Crăciun era construită cu ajutorul unor fundaluri, de astă dată decorul este compus din obiecte reale, ce pot fi atinse, mutate, grupate după gustul și inspirația fiecăruia.

”Așa am înțeles eu și Simona, soția mea, care s-a ocupat în amănunt de amenajare, să ne demonstrăm respectul față de cei care ne calcă pragul. Investind și evoluând de la un an la altul”, explică Victor.

O atmosferă specială poate fi creată cu ajutorul mașinii de fum aflată în dotarea studioului.

Victor Ghinea

Indiferent de gusturi și de preferințe, toate fotografiile vor purta amprenta lui Victor Ghinea, cel care va sublinia atmosfera de Crăciun prin jocul de lumini și umbre ale cărui secrete doar el le stăpânește.

”Se pot folosi mai multe scheme de lumini, putem utiliza diferite modificatoare de lumină care se pot atașa pe blițuri în așa fel încât să creăm ambianța perfectă”, a mai precizat Victor Ghinea.

Fotografiile sunt predate în format digital, dar există și posibilitatea realizării unor albume.

”La finalul fiecărei ședințe foto, le oferim clienților noștri o fotografie de dimensiunea 10×15, pe suport magnetic, de tip mărturie”, a mai precizat Ghinea.

Programările pentru o sesiune foto cu tematică de Crăciun se fac la numărul de telefon 0741220434.

Agenda lui Victor e completată zi de zi, pentru că, după succesul shooting-urilor foto de la Crăciunul trecut, dar și de la sărbătorile de Paște, faima lui Victor Ghinea a depășit granițele orașului. Bârlădeanul a avut surpriza de a fi căutat și de vasluieni, dar și de unii dintre locuitorii comunelor din împrejurimi. De cei care vor să imortalizeze clipa pentru ei înșiși, sau care vor să le ofere celor dragi un cadou special, unul ce nu poate fi cumpărat de niciunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.