Acasă Fotoreportaj ”Dumbrava minunată” din studioul foto al lui Victor Ghinea. Sesiunile foto cu...

”Dumbrava minunată” din studioul foto al lui Victor Ghinea. Sesiunile foto cu tematică de Paște sunt în toi

0

Un colț de Rai plin de flori, de iarbă, iepurași, găinușe și puișori – aceasta este imaginea pe care Victor Ghinea, proprietarul singurului studio foto profesionist de la Bârlad, o pregătește cu migală de câteva săptămâni, spre a o oferi drept cadru de poveste celor ce vor să oprească timpul în loc, în preajma sărbătorilor pascale.
Startul sesiunilor foto a fost dat deja, iar prima care i-a salutat pe mesagerii Paștelui este nimeni alta decât Miriam, fetița lui Victor.

Pitica nu a pășit pe tărâmul de basm cu mâna goală. A venit cu brațele încărcate de flori, ouă colorate și morcovi, daruri pe care le-a împărțit bucuroasă cu gazdele studioului din această perioadă: o familie de iepurași.

Cât a zăbovit în lumea veselă prevestitoare de bucurie, Miriam a profitat de leagănul care coboară, printre nori, tooocmai din Cer, spre a pluti deasupra pajiștii.

În fiecare zi, până la Paște, toți cei care vor să se rupă de cotidianul cenușiu al vremurilor tulburi pe care le trăim, sunt așteptați să-și facă o bucurie pierzându-se în ”dumbrava minunată” a lui Victor Ghinea. Piticii, dar și părinții lor, sunt așteptați cu nerăbdare de familia de iepurași, de coșurile cu ouă și morcovi, de leagănul aninat de nori și de un întreg alai de pui, gâze și buburuze.

Întrucât vestea despre bucățica de Rai a ajuns repejor în mai toate colțurile județului, e bine să vă anunțați vizita fie pe pagina de Facebook a lui Victor (AICI), fie la telefon (0741220434), unde pot fi făcute programările pentru ședințele foto. (Simona MIHĂILĂ)

Citește și:  Victor Ghinea, omul din spatele singurului studio foto profesionist din Bârlad. Drumul de la filmări de nunți și botezuri până la fotografia artistică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.