Acasă Infracțional Înfiorător! Bătrână din Berezeni, tranșată și aruncată în WC de către nepotul...

Înfiorător! Bătrână din Berezeni, tranșată și aruncată în WC de către nepotul său

0

O crimă îngrozitoare a cutremurat comuna Berezeni, duminică seară. O femeie în vârstă de 82 de ani, din localitatea Satul Nou, și-a găsit sfârșitul în cel mai înfiorător mod cu putință: a fost tăiată în bucăți și aruncată în WC.

Făptașul este un bărbat în vârstă de 61 de ani, despre care vecinii spun că ar fi nepotul victimei, dar care, în realitate, este rudă prin alianță cu aceasta. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Nu se știe, cu certitudine, ce s-a întâmplat. Vecinii spun că, la un moment dat, au auzit niște țipete. Unul dintre ei, a observat că în curte sunt bălți de sânge, prea multe și prea mari ca să fie de la vreo pasăre tăiată. Omul a făcut legătura cu țipetele bătrânei, pe care le auzise cu circa o oră înainte, și și-a dat seama că ceva este în neregulă. A chemat-o de îndată pe nora victimei, care a venit însoțită de fiul acesteia.

”Cand am venit m-am dus cu sotul, am intrat si l-a intrebat unde a mama. El a zis ca e in WC. S-a dus și și-a dat seama că e adevărat”, a povestit nora bătrânei ucise.

Vecinii au sunat la 112, așa că în scurt timp oamenii legii au ajuns la fața locului. Nu au putut înțelege nimic de la agresor, căci acesta nu vorbea clar. Polițiștii au mers un WC-ul indicat de rude și, la lumina lanternelor, au observat fragmente umane aruncate în fosă.

”După descoperirea victimei, polițiștii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Procurorii criminaliști au preluat cercetările în acest caz”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Atât rudele, cât și vecinii , spun că, deși agresorul era cunoscut în sat drept un om cu afecțiuni psihice, nu avusese accese de violență. Dimpotrivă, era un om care se speria până și de copii.

”Dacă un copil arunca o piatra dupe el, se speria si fugea”, povestește un vecin.

Bătrâna, care, de când își vânduse casa, locuia pe la rude, unde se instala câte o perioadă de timp, plecând dintr-o parte în alta, ajungea uneori să zăbovească și în casa nepotului. Deși, în general era blând, acesta avea câteva idei fixe.

”El avea ciuda, ca ea venea si intra. Daca intrai in casa fara sa ii spui, se enerva. A mai fost acum două zile la el si injurat-o. Nu o lasa sa intre in casa. Se enerva dacă punea cineva mâna pe lucrurile lui”, povestește vecinul bărbatului.

Procurorii criminaliști vor stabili împrejurările în care a fost ucisă femeia din Berezeni. (Daniel MICU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.