Acasă Editorial OPINII ”Hobby-urile, criteriul de selecție în alegerea directorilor de școală în județul...

OPINII ”Hobby-urile, criteriul de selecție în alegerea directorilor de școală în județul Vaslui”

0

Am înțeles că în alegerea unui director de școală, trebuie să primeze, performanța, valoarea profesională și nu în ultimul rând, calitatea de leader. În schimb, ce vedem acum că se întâmplă, depășește cu mult penibilul și frizează demagogia pură.

Cum să pui în fruntea cadrelor didactice oameni fără experiență, fără performanțe la catedră sau manageriale, fără calități empatice și organizatorice, care nu au condus în viața lor un grup sau o organizație, în schimb au un hobby și au pupat mâna plină de „har” a unor politicieni care habar nu au de problematica învățământului vasluian?

Explicația este simplă. După ce au scăpat de oamenii incomozi din PNL, actuala putere de la Vaslui caută printre incompetenții aleși de alți incompetenți să conducă dictatorial destinele învățământului vasluian.

Un grup minuscul și la propriu și la figurat, format dintr-un fost lucrător la Poștă (fost PMP-ist) și un fost SIE-st (cu pensie specială) cu iz de ALDE, sau gândit să elimine tot ce înseamnă directori de valoare și cu rezultate deosebite, punând în locul lor, lingăii politici și servili.

Și eu am un hobby (pescuitul), dar nu m-au acceptat pentru simplul motiv că nu am fost „miruit” de mai sus numiții.

Stimați colegi, nu ne mai rămâne decât concursul din 14 septembrie, dar va fi un concurs adevărat sau o mascaradă politrucă ?

P.S. Poate trebuia să fiu numismat ca să am succes la dosar ??? (prof. Adrian Todireasa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.