Acasă Politic Mesaj pentru vasluieni din partea deputatului Daniel Olteanu

Mesaj pentru vasluieni din partea deputatului Daniel Olteanu

0
Timp de patru ani, am susținut în Parlament cauza județului Vaslui.
Am vorbit cu modestie sau cu îndârjire, cu calm sau cu voce ridicată despre problemele noastre, dar întotdeauna cu mândrie în ceea ce îi privește pe vasluieni.
Am spus că nu suntem români de categoria a doua, că avem aceleași drepturi ca locuitorii din vestul, nordul sau sudul țării, și că merităm să fim tratați corect de orice guvern sau autoritate.
Proiectul meu, Drumul Expres Tișița – Albița, pe care l-am dedicat tuturor vasluienilor, e dovada că vocea mea s-a făcut auzită și că eforturile mele în Parlament au dat roade.
Diferența între mine și alții e una simplă: am construit acest proiect pas cu pas, până la finanțare, iar alții s-au trezit cu el DOAR în campania electorală, nu veți găsi nimic altceva în dreptul lor pe acest subiect în patru ani! A, ba da, veți găsi voturile lor împotriva „ Autostrăzii Vasluienilor”.
Și mai e o diferență, asta: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=204… Comparați, vă rog, ca teme și ca apropiere față de problemele dumneavoastră, cu activitatea oricărui parlamentar din țara asta. Am făcut ceea ce trebuie să facă un parlamentar: v-am reprezentat sincer și realist, pentru că acelea, din link, sunt problemele dumneavoastră, ale noastre, ale tuturor.
Duminică, vă aștept din nou să fiți alături de mine, să continuăm împreună lupta pentru ca județul nostru să nu mai fie șters niciodată de pe lista de proiecte și de priorități a guvernanților.
Le mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea, în urmă cu patru ani, și celor care mi-au înțeles deciziile luate pe parcurs și ambiția de a face dreptate pentru județul Vaslui, dincolo de sigle și de culori politice!
Obiectivul meu rămâne același, iar alături de colegul Gelu Diaconu, unul dintre cei mai buni economiști din țară, de echipa PRO România Vaslui și de toți vasluienii de bună-credință, sunt convins că vom reuși să redăm județului nostru locul și importanța pe care le merită pe agenda Guvernului!
Material de propaganda electorala realizat de SC Lucsim Connect. SRL la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.